Seng, frisk luft og mad: 3 ting der kan gøre dig glad

Vi ønsker alle at være så glade som muligt. Her kommer tre små råd til hvad man bør få ind i hverdagen, som kan have en positiv indvirkning på ens glæde.

Sov godt

For at kunne være er glad er det vigtigt at man har energien til dette. Vores energi kommer af at vi får sovet og hvilket os godt. Det skal flere ting for at man får sig en god nattesøvn. Først og fremmest kræver det selvfølgelig at man rent faktisk går tidligt nok i seng til at kunne sove det antal timer der er behov for at man kan fungere optimalt den næste dag. Dernæst bør man også gøre noget for at øge kvaliteten af den søvn man får. Det er for eksempel forstyrrende at have brugt en masse tid foran en skærm lige inden man går i seng, så det er en god ide at holde en lille pause fra telefonen og fjernsynet lige inden sengetid. Noget andet der er vigtigt for den gode nattesøvn, er en god seng. Dem kan du finde hos sengeguruen.dk. Tit er det det værd at ofre lidt ekstra penge, for at få sig en rigtig god seng.

Frisk luft og solskin

En anden ting der bidrager til energiniveauet og det gode humør er at komme ud i den friske luft. Især solskin kan være en rigtig booster for glæden. Nogle gange kan det blot være at stå fem minutter med sin kaffe og mærke solens stråler varme ens ansigt. Det kan man virkelig leve højt på resten af dagen.

 

Andre gange når der er lidt mere tid, så gå en god lang tur i smukke omgivelser. Selv hvis det er gråvejr, så føles det bare skønt at mærke den friske luft og få trukket vejret ordentligt.

Frugt og grøntsager

Mad er en direkte energikilde for os. Og som sagt tidligere har man brug for energi for at være glad. Derfor er det godt at give kroppen god og sund mad, hvilket indebærer masser af grøntsager og frugt.

 

Det smarte er at vi ofte også bliver glade af at se og spise en smuk og farverig ret, hvilket tit sker når den indeholder en masse grønt.

 

En nem måde at spise lidt flere grøntsager og frugter er ved at begynde at snacke lidt på dem i løbet af dagen. Et æble her og et par stave gulerødder der, gør en forskel.