Forkæl dig selv med tøj, mor

Som mor må du gerne forkæle dig selv en gang imellem. Du forkæler dine børn hver dag med opmærksomhed, mad og legetøj. Du må også gerne tænke på dig selv. Køb dig lidt flot tøj, som du føler dig lækker i. Du kan finde et stort udvalg af flot tøj til mødre på http://fashionmom.dk/.

Du er speciel, og du arbejder hårdt. Du er der for dine børn, men har også fortjent lidt godt selv. Det kan være tøj, du forkæler dig selv med. Det kan du hygge dig med at købe, og du kan nyde det igen og igen, når du tager det på og går med det.

Du har fortjent det

Det er vigtigt, at du også laver plads i økonomien og hverdagen til at forkæle dig selv. Det behøver ikke at være mange timer hver dag. Det kan være fem minutter her og ti minutter dér. Bare du også tænker på dig selv.

Hvis du kun tænker på andre, så vil det være for hårdt. Du vil måske kunne holde ud længe. Men på et tidspunkt vil du bryde sammen. Du har nemlig også brug for lidt forkælelse. Har du ikke nogen anden, der giver dig det, så må du sørge for det selv.

Det er ikke egoistisk at tænke på sig selv en gang imellem. Du tænker konstant på dine børn. Måske også på din partner. Du tager dig af dem hver dag. Du må også gerne tage dig lidt af dig selv. Det har du fortjent.

Fyld garderoben op

Du kan forkæle dig selv med tøj. Det er noget, som alle kan bruge. Som mor har din garderobe måske udviklet sig i en lidt praktisk retning. Du er begyndt bare at købe billigt, praktisk tøj. Det ser ikke helt så pænt ud, men det fungerer med børn i huset.

Er det ikke ved at være tid til at få noget flot tøj? Du kan vælge det praktiske tøj i hverdagen. I weekenderne kan du arrangere pasning og så tage i byen i noget lækkert tøj. Så skal det være dig-tid. Det vil lade dig op og give dig ny energi.

Hvordan har du det med din krop, efter børnene er kommet til? Hvis du stadig er lækker, så vis dog din flotte krop frem! Hvis du ikke er helt tilfreds, så vælg noget tøj, der fremhæver det gode og skjuler det dårlige.