Hold den skønneste temafest

Står du overfor at skulle holde en temafest for dine bedste venner? Her er alt du skal vide for at planlægge den perfekte temafest. En temafest, alle vil nyde og få en masse sjov ud af!

Sådan pynter du op til din temafest

Der findes mange måder, man kan pynte op til en temafest. Mange forbinder temafester med fest balloner. Fest balloner findes i alle mulige forskellige farver og former, som du kan forme og lave, så de passer perfekt til dit tema. Fest- og party balloner går ofte hånd i hånd med temafester. Foruden party balloner findes der uendelig mange måder, man også kan pynte op. Man kan sætte guirlander op, dække et bord op, der har en dug på med mønstrer/farver, der passer til temaet. Dertil kan man købe plastik-/paptallerkner med motiver, der passer til temaet samt krus dertil. Derudover kan du også dække gulvet med sjove tæpper.

Sæt ét tema for festen

Der findes uendelige mange temaer, man kan vælge til en temafest. Dog er det vigtigt at sætte ét bestemt tema, så det ikke bliver roder og det gør, at der ikke kommer for meget forvirring fra dine gæsters side. Der er mange måder, man kan udtrykke et tema. Man kan købe pynt, som man kan hænge op, man kan lave mad, der har noget med temaet at gøre. Har man for eksempel et mexicansk tema, kan man lave mexicansk mad som tacos og tortillas. Derudover kan fest- og partyballoner have motiver, der passer til temaet.

Sådan sætter du godt gang i festen

Temafester er eminente til at starte med god stemning. Når det så kommer til udklædning, kommer alle til at se sjove ud, hvilket igen sætter stemningen fra starten. For de fleste hænger alkohol og fest sammen. Derfor er det vigtigt med lækre og gode drinks, der hænger sammen med temaet.