Hold den bedste børnefødselsdag

Børn må gerne føle sig specielle. Specielt på deres fødselsdag. Så må alle venner og hele familien gerne komme på besøg og begave fødselsdagsbarnet. Det er en dag om året, hvor man er i fokus. Det handler om, at man bliver større. Det er en speciel dag.

Hvad der er en god børnefødselsdag, afhænger af barnets interesser og barnets alder. Til nogle børn i en bestemt aldersgruppe vil du fx ramme helt plet med masser af Gurli Gris fødselsdagspynt.

De kendte figurer

Elsker dit barn Gurli Gris, så skal du da holde en Gurli Gris fødselsdagsfest med Gurli Gris fødselsdagspynt. Pynt bordet og hele rummet med den kendte gris. Med Gurli alle vegne vil der spredes glæde blandt alle børnene.

Du kan lave et lyserødt tema uden at køre prinsessestilen. Gurli Gris er en gris og derfor lyserød. Hvis du har lyserød dug og lyserødt saftevand, passer det hele godt sammen.

Vil du holde en helt gennemført fødselsdagsfest, så kan du også arrangere lege i Gurli Gris-tema. Lad børnene sætte halen på grisen eller få grise med ind i andre lege, du kender. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

De velkendte figurer giver tryghed

Gurli Gris er en velkendt figur. Er dit lille barn vild med hende, vil hun også bringe lidt tryghed til fødselsdagen. Det kan være overvældende at være centrum og pludselig få så meget. Der kommer også mange gæster. Men med en velkendt figur på tallerkener og andet kan dit barn føle sig hjemme.

De velkendte figurer fra fjernsynet lader børnene føle sig trygge. Det er noget, de kender til. Så kan de godt overskue nogle ukendte ting og fx en overraskelse med en kage. Den kan i øvrigt også ligne Gurli Gris.

At du vil holde en fødselsdagsfest med et tema, viser også dit barn, at det betyder noget. Du viser omtanke og viser, at du kender dit barn. Du anerkender hans eller hendes store interesse og støtter den. Du giver plads til, at dit barn kan lide lige det, han eller hun gerne vil. Der er ikke noget rigtigt og forkert.

Ram barnets interesse

Er dit barn ikke fan af Gurli Gris, vil Gurli Gris fødselsdagspynt ikke lige være sagen. Så vil du ramme bedre med noget andet. Overvej, hvad dit barn godt kan lide. Der er helt sikkert en figur eller en serie, som han eller hun ser meget og er glad for. Så kan du arrangere en fødselsdag med det som tema.

Er dit barn blevet lidt ældre, kan temafødselsdage stadig være okay. De skal ikke længere være med småbørnstemaer som små, lyserøde grise. Men finder du et andet godt tema, kan det godt være sejt. Så kan alle vennerne beundre dit barn lidt for, hvor gennemført det hele er.