Bliv glad med sjove sokker

Oplev glæden ved at gå gennem dagen iført sjove sokker, der gør både dig selv og andre i godt humør. Når først de kedelige sokker bliver fortid og du finder mod til at klæde dine trofaste fødder i flotte farver og sjove motiver, vil du opdage at en dør åbner sig til en ny verden. En ny og sjovere verden.

Det kan lyde som en dårlig salgsgimmick, sådan at påstå at bestemte sokker kan gøre livet sjovere – men den er god nok. Det underbygges både af studier, interviews med personer og ikke mindst erfaringer fra undertegnede, der skriver denne artikel.

Sjove sokker giver et nyt perspektiv

Jeg kan huske da jeg spontant kom på at jeg ville have nogle sjove sokker på, som jeg havde fået noget tid forinden. Det var en lun eftermiddag. Det var ikke varmt nok til shorts, men varmt nok til at jeg kunne iføre mig nogle store bukser, som jeg smøgede op for at afsløre sokkerne inden under. Sokkerne var gule og hvide med print af klassiske cykler og tandhjul. Ja, det var i al sandhed nogle specielle sokker og de var iøjefaldende for enhver, der gav sig tid til at studere mig lidt som jeg kom gående ned ad Nørrebrogade.

Sokkerne fik mig til at slappe af. Det var som at give slip på et eller andet, som umiddelbart er svært at definere. Vi har som mennesker en tendens til at skulle være lidt polerede, at vise vi ikke er alt for tossede. Det er noget vi gør hver dag og det er faktisk hårdt. Af samme årsag føltes det så ubeskriveligt befriende at give slip på denne facade og bare være sjov. Ja, vel nærmest grænsende til det gakkede. Og så på baggrund af sokker. Jeg var vild med det!

Sokkerne er ikke det ultimative svar på en flugt fra den polerede tilværelse. Men sjove sokker er et nemt sted at starte og de kræver ikke det store mod. Der findes også mange forskellige slags sokker, som er alt andet end normale og kedelige. Mine var som sagt skrigende gule, men mindre kan også gøre det.

Er jeg nu i sokkernes magt?

Det kan lyde som en ond cirkel, det jeg beskriver herover. Men det er det naturligvis ikke. Jeg kan godt sætte mig selv fri uden at skulle gå i sjove sokker. Det er ikke min beklædning, der hverken skal styre eller definere mig – og da slet ikke mine sokker. Pointen her er bare, at de sjove sokker for mig var en øjenåbner og at dette ledte mig til den udvikling, som jeg i dag er så glad for at have gennemgået.

Kan man ligefrem sige at de friskfarvede sokker gjorde mig til et bedre menneske? Det kan man måske. Dog vil jeg påpege, at det lige så vel kunne have været en flippet jakke eller et par skøre bukser. Nu var det altså tilfældigvis bare et par ganske ualmindelige sokker i friske farver og med sjove print af anderledes motiver.